Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


novella - Minden egyéb

Cikkek

novella - A labirintus bejárata

2011.09.23

Nagy kedvencem a fantasy műfaj, így amikor Jeff a Monster’s Den-t ajánlotta, egyből rákaptam. Addiktív volt, mint a legtöbb kis internetes játék. Ebben egy négyfős csapattal kell bejárni a különböző szintű labirintusokat. De vajon hogyan találnak rá a kalandorok egy labirintusra? Ez járt a fejemben, amikor ezt a kis szösszenetet írtam.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: novella - Minden egyéb | Hozzászólások: 2

novella - A párbaj

2009.07.07

Az elsők között voltam annak idején, akik a megjelenésekor, 1996-ban elkezdtek játszani a HKK-val (Hatalom Kártyái Kártyajáték). Bár már nagyon rég nem játszottam vele, és amióta eldurvult a játék, már lapokat sem veszek, sok év alatt összegyűjtött, több dossziényi lapom van, amivel még mindig izgalmas párbajokat lehet játszani.
Ez a novella úgy született, hogy volt nálam két összeállított pakli (egy jó, meg egy gonosz), és elkezdtem vele magamban játszani rendesen a szabályok szerint, majd leírtam az eseményeket. Egészen a végéig nem tudtam, melyik szereplőm fog győzni, de szerencsére nem az unalomig ismert Happy End lett a vége. Az maradjon csak meg Hollywoodnak!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: novella - Minden egyéb | Hozzászólások: 0

novella - A Telefonhívás

2008.10.29

A Telefonhívás az egyik legrégebbi novelláim egyike 1996-ból. Már akkor is foglalkoztatott, hogy mutassak valami többet az olvasóimnak a novelláimmal, mint amennyit elsőre olvasnak. Ha már elgondolkodnak egy kicsit, megérte. Bár ma már kevesebbel is elérném a kellő hatást, és bizonyára néhol másképp, más szavakkal írnám le a gondolataim, mégis szeretem ezt a novellát. Nekem még több dolog van benne, mint amennyit beleírtam. Ez is múltam egy része...

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: novella - Minden egyéb | Hozzászólások: 5